Дейността на фирма АТРИ РОБОТИКС ЕООД е приоритетно ориентирана от самото си създаване към доставка, монтаж, инсталиране, въвеждане в експлоатация и техническа поддръжка на роботи и роботизирани системи. Фирмата се стреми да задоволява постоянно нарастващите потребности на българския пазар от увеличаване автоматизирането на производството чрез роботизирани системи.

Благодарение на дългогодишния ни опит в областта и квалифицирания сервиз, обучен и сертифициран от нашите партньори, ние осигуряваме минимален престой на доставеното оборудване на нашите клиенти в тяхната работа.

Екипът на АТРИ РОБОТИКС ЕООД е в състояние да Ви консултира за най-подходящото оборудване в зависимост от спецификата и потребностите на Вашето производство и ще извърши всички необходими дейности по доставка, монтаж, инсталиране, въвеждане в експлоатация, обучение на обслужващия персонал и техническа поддръжка на:

Доставка

icon-img-1

Монтаж

icon-img-2

Инсталиране

custom-box-icon-4

Въвеждане в експлатация

Обучение на персонала

Техническа поддръжка

Нашата основна цел

е дългосрочно сътрудничество, съвместна работа и допълнителни услуги в процеса на експлоатация на закупената от Вас техника.

2021 © a3robotics

Уеб дизайн и разработка: SIWEB Studio